Druk deze pagina af

Catered skichalet wintersport - Ontbijt & diner


Ontbijtbuffet in chalet La Prairie

Kent u dat? Tijdens de wintersportvakantie op de piste staan en zich zorgen maken of u op tijd weer beneden zal zijn bij de winkels. De hele dag actief bezig geweest en dan nog de drukke winkels in en 's avonds koken. Bij FlexChalet kan het anders!
 

Een onbezorgde skivakantie met catering waar u echt kunt genieten van uw wintersportvakantie. Een verzorgd verblijf in het chalet Vermala.

Ontbijttafel in chalet La Prairie


Exclusiviteit, comfortabele kamers en Nederlandse staf

U wordt welkom geheten door onze collega's ter plekke. Zij garanderen u een ontspannen verblijf in een van onze chalets in 

Zwitserland. U heeft exclusiviteit tot delen van de chalets, zoals uw eigen woonkamer en eetkamer.
 

Ontbijt
Elke ochtend zet de chaletstaf een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Verse koffie en thee, sap, yoghurt, vers fruit, muesli, 

cornflakes, divers hartig en zoet beleg en natuurlijk warme broodjes van de bakker. Een goede verzorgde basis voor een actieve wintersport dag in Zwitserland.

catering

Thee met taart, als 4-uurtje
Thuisgekomen na een lange dag in de prachtige Zwitserse Alpen kunt u direct genieten van iets lekkers uit eigen keuken, klaargemaakt door de staf, met gratis koffie en thee. De koffie en thee is tijdens uw hele verblijf gratis.
 

3-gangendiner
’s Avonds schuift u aan bij de lange eettafels voor een heerlijk 3-gangen diner in de gezellige eetkamer van het chalet. En terwijl u gezellig natafelt zal onze staf de tafel afruimen, schoonmaken en de afwas doen.
 

Mocht u een speciaal dieet hebben, voorkeuren of allergieën; geef dit dan aan bij uw boeking. De staf houdt hier met plezier rekening mee, voor een plezierig verblijf bij FlexChalet.
 

De staf heeft 1 middag en avond in de week vrij. In de ochtend zetten zij het ontbijt voor u klaar. In de avond heeft u keuze uit de verschillende restaurants die het dorp te bieden heeft of kunt u, tegen een kleine vergoeding, een ovenschotel bestellen bij de staf.
 

Vul zelf uw dag in
Tussen het ontbijt en 3-gangendiner bent u helemaal vrij om uw dag zelf in te vullen. Divers wintersporten, wandelen in de sneeuw of sleeën. Bekijk hier de verschillende wintersport activiteiten in de omgeving. De chaletstaf kan u helpen met nog meer mogelijkheden.

Gratis Koffie en thee