Veelgestelde Vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft met betrekking tot FlexChalet. Om die reden hebben wij voor u de meest gestelde vragen samen met het antwoord op een rijtje gezet.

Hieronder vindt u enkele algemene vragen met antwoorden. Boven in de balk kunt u naar een specifiek onderwerp gaan, waar u verschillende vragen en antwoorden kunt vinden. 
Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons kantoor via tel. +31(0) 70 347 2323 of stuur ons een e-mail: info@flexchalet.com.

Wie is FlexChalet?
FlexChalet maakt onderdeel uit van het Zwitserse SwissChalet SA en biedt verblijven aan op verschillende locaties in Zwitserland. FlexChalet is zelf de eigenaar van de chalets in Zwitserland.

De ANVR/SGR, is FlexChalet hierbij aangesloten?
FlexChalet is een Zwitsers/Nederlands bedrijf en bij de ANVR/SGR kunnen alleen zuiver Nederlandse bedrijven zich aansluiten. Nee dus.

Hebben jullie vakanties in Nederland, Frankrijk, etc.?
Nee, FlexChalet biedt alleen verblijven aan in de Zwitserse Kantons Valais (Wallis) en Vaud.

Gaan jullie in de toekomst dit concept aanbieden in andere landen?
Zwitserland is een uniek land en wij hebben chalets op unieke locaties in Zwitserland. Wij zijn niet van plan om in de toekomst naar andere landen uit te wijken.

Jullie hebben een beperkt aanbod van chalets, hoe komt dat?
FlexChalet / SwissChalet is direct eigenaar van de chalets. Wij zijn dus geen bemiddelaar en kunnen niet elk jaar zomaar wisselen van chalet.
Dit heeft als voordeel dat u direct boekt bij de verantwoordelijke van het chalet en het gehele concept. Hierdoor zijn wij goedkoper en scoren wij hoog in gast tevredenheid.

Bel 24/7
070 347 23 23