SnowPark Crans-Montana


Snowpark beginners

Integraal onderdeel van de beroemde ruimte Adrenaline, het snowpark Crans-Montana is geografisch verdeeld in twee afzonderlijke delen. Het snowpark heeft een oppervlakte gewijd aan beginners (voor kinderen) aan de skilift Mérignou (ten westen van Crans-Montana gondel).
U vindt er ook in dit deel van het snowpark Crans-Montana, mini Skicross / boardercross, slides, doxen en vele sprongen om het genot freestyle in Crans-Montana te ontdekken.


Snowpark ervaren wintersporters

Op dit punt is de freestyle onderwezen in Crans-Montana via de verschillende skischolen in het resort. Deze cursussen zijn beschikbaar voor iedereen, ongeacht de leeftijd.
Het tweede deel van het snowpark Crans-Montana is uiteindelijk het grootste snowpark. Twee banen van sprongen (een zwarte en een rode), een baan voor sliden en schuif een baan voor boxen worden aangeboden aan meer ervaren rijders. Skiën en snowboarden zijn van harte welkom op het terras Snowpark Crans-Montana, de ideale plek om van de beste rijders genieten in de regio tijdens het luisteren naar muziek en in de zon bruinen.

Bel 24/7
070 347 23 23