Druk deze pagina af

Catered skichalet wintersport - Winter activiteiten

Ski lessen voor de kleintjesParasailenChalet-te-Huur concentreert zijn chalet activiteiten in het Franstalige deel Wallis, in het Rhônedal in Zwitserland. Een garantie van tientallen culturele en sportieve mogelijkheden naast de bekende wintersport activiteiten, allemaal in de omgeving van het skichalet.

Cultuur in de omgeving
Met onder andere de plaatsen Montreux, Evian , Sion, Sierre, Lausanne en Genève binnen handbereik van uw chalet, bent u verzekerd van moderne, luxe winkelkernen in combinatie met historische Zwitserse gebouwen. De ligging van deze plaatsen, omringd door de eeuwig besneeuwde Zwitserse Alpen, maken een onvergetelijke indruk van uw skivakantie in Zwitserland.

De prachtige omgeving zorgt er voor dat u op sportief gebied genoeg te doen heeft. Wilt u een dag niet skien en niet de hele dag in uw chalet zitten dan kunt u ook andere activiteiten doen.


Activiteiten in de omgeving
Eindeloze wandelingen door de sneeuw met sneeuwschoenen, parapenten met een schitterend uitzicht over de Zwitserse Alpen en skiers, een hondensledetocht maken op de gletsjer, een culturele uitstap of gewoon winkelen, er is voor elke sportieveling wel wat de doen en 's avonds kunt u heerlijk nagenieten in uw eigen Zwitserse chalet.
Al deze activiteiten bieden u een mooie en afwisselende wintersport vakantie in Zwitserland.